Wednesday, July 17 2019
Posljednja vijest

Morsko dobro: PLANOVI ZA ULCINJ U 2019. GODINI

 

Hotel Albatros,Upravni odbor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, kojim predsjedava Džaudet Cakuli, donio je plan korišćenja sredstava za 2019. godinu.

Kako prenose podgorički mediji, u opštini Ulcinj veća investicija je planirana za izgradnju i uređenje pješačke staze od hotela „Albatros“ do rta Đerane sa nadzorom, u ukupnom iznosu od 156.000 eura.

Planirana su i dodatna sredstva za nastavak radova na izgradnji navoza za izvlačenje i spuštanje barki u more na istočnom kraju Male plaže.

Takođe, biće izgrađen parapetni zid ispod bivšeg hotela „Galeb“, što će sa nadzorom koštati 141.000 eura.

Dodaje se da je 200.000 eura planirano za nastavak radova na produbljivanju desnog rukavca Bojane.

One comment

  1. Shaban Sulejmani - Ulcinj

    Gosp.Xhaudet Cakuli,kao predsjednik Upravnog odbora MD,postavljam pitanje: Da li možete izdvojiti minimum 20 hiljada eura za uređenje gornjeg puta u Valdanosu,radi regulacije šetališta.Podsjećam vas da svake godine odvajate sredstva za staze prema Albatrosu i Rt Đerane,pa mislim da je vrijeme za regulaciju i te staze,koju su jedonom očistili maslinari prije par godina.Napominjem da i ta staza koja bi služila za šetnju turista i građana, nalazi se, u opštini Ulcinj, kao i ove za koje mislite da izdvajate ove godine sredstva vašim planovima.Pa bi red bilo da jednom i u tom dijelu grada regulišete stazu,jer i ona pripada opštini Ulcinj. Mislim da biste uradili dobro djelo.Ukoliko postoji razlog da se ne može uložiti ili postoji zabrana na tom djelu,molim vas da nam kažete razlog zašto godina u vašem planiranju ,ne postoje sredstva za tu stazu. S poštovanjem

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top