Wednesday, July 8 2020
Posljednja vijest

Na Velikoj plazi: OTVOREN PETI “TROFEJ MILJANA MILJANICA”

 

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalSinoć je na skromnoj svečanosti otvoren 5. Međunarodni fudbalski turnir “Trofej Miljana Miljanica”.

Ekipe iz Sarajeva, Kačanika, Nikšića, Bara, Tetova, Tirane i Danilovgrada biće gosti ovogodisnjeg okupljanja i druzenja kakvog samo sport moze priuštiti i to u gradu koji vjekovima bastini ovakva druzenja i manifestacije i koji ovim desavanjem nastavlja tradiciju posebnog osjecaja za komsiju, prijatelja, sportskog rivala šireći tako misiju svega pozitivnog sto Ulcinj i Crna Gora bastine i sto ih cini liderima u regionu.

U četvrtak pocinje borba sportska i u duhu RESPEKTA i NO TO RASISAM za pehare i diplome koja ima za svrhu nova poznanstva i prijateljstva.

Turnir će trajati do subote kada je zavrsnica i dodjela pehara i diploma i pehara za FER PLEJ mada su taj pehar dolaskom u najljepsi grad na svijetu svi zasluzili naravno uz prisustvo celnih ljudi grada i HTP “Ulcinjske rivijera” koja je takodje zasluzna sto se mladi sportisti osjecaju kao kod kuce.

“Žal je samo sto ce ekipe Tetova i Tirane biti kratko sa nama jer ih ocekuju turniri sirom Evrope, ali je veliko zadovoljstvo sto okupljamo ekipe i skole fudbala iz regiona pokazujuci im sve ljepote naseg grada i mogucnosti za ovaj vid turizma i uvjereni smo da uz pomoc cinilaca iz grada mozemo donijeti opstem dobru i poboljsanju sportsko turisticke perspektive naseg grada”, kažu organizatora ovog turnira.

Organizatori odaju posebnu zahvalnost Portalu Ul-info i TV Teuti na korektnom praćenju svih dešavanja koje organizuju FC “Caušević” i SRD “Belvi”.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top