Sunday, March 24 2019
Posljednja vijest

Nagradna igra EPCG: ”ZLATNI ČLAN DOBIJA STAN”

Elektroprivreda Crne Gore je odlučila da nagradi korisnike koji redovno izmiruju svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije, a posebno članove ZLATNOG TIMA. U tom cilju, u toku dva kola sprovešće se nagradna igra – ZLATNI ČLAN DOBIJA STAN. Glavna nagrada koja će se dodijeliti u drugom kolu je stan od 75m2 u Podgorici, na atraktivnoj lokaciji, dok su u bogatom nagradnom fondu i novogodišnji aranžmani, putovanja u inostranstvo, zimovanja, kompjuteri, vaučeri za trgovinu i dr.

U prvom kolu nagradne igre pravo učešća imaju samo članovi ZLATNOG TIMA, koji taj status budu imali i 30. novembra. Nagradni fond prvog kola sačinjavaju jedan novogodišnji, 3-dnevni aranžman u hotelu ‘Palas’ u Petrovcu za dvije osobe, jedan novogodišnji, 3-dnevni aranžman u hotelu ‘Bianca’ u Kolašinu za dvije osobe, dva aranžmana za po dvije osobe za zimovanje na Kopaoniku, tri lap topa, pet vaučera za kupovinu u Voli marketima u vrijednosti od po 200,00€. Izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre biće organizovano 20. decembra.

U drugom kolu nagradne igre pravo učešća imaju svi članovi ‘Zlatnog tima’, kao i svi potrošači iz kategorije domaćinstva koji na 31.12.2014. godine budu imali stanje duga 0 (nula) Eur. Takođe, svi potrošači iz kategorije domaćinstva koji budu imali stanje duga 0 na 31.12.2014. godine postaće članovi ZLATNOG TIMA, što znači da će u budućnosti, ukoliko nastave da redovno izmiruju svoje obaveze, ostvaritvati popust na računu od 10 odsto i druge povoljnosti za članove ‘Zlatnog tima’. Nagradni fond drugog kola sačinjavanju stan u Podgorici ( 75 m2), vrijednosti 78.750,00 eura, jedan  6-dnevni turistički aranžman za putovanje u Barselonu za dvije osobe, jedan  5-dnevni turistički aranžman za putovanje u Pariz za dvije osobe, dva  iPad-a Air, pet vaučera za kupovinu u Voli marketima u vrijednosti od po 200,00€.

”EPCG nudi jedinstvenu priliku svojim potrošačima, ne samo da budu dobitnici jedne od vrijednih nagrada, već i da ostvare mnogo važniju povoljnost od 10 odsto popusta na mjesečnim računa za električnu energiju. Naime, od 140.000 redovnih platiša oko 70.000 domaćinstava su članovi Zlatnog tima i imaju popust od 10 odsto, dok 70.000 domaćinstava ostvaruje popust od 5 odsto. To znači da će potencijalno 70.000 domaćinstava ostvariti dodatni popust od 5 odsto i u budućnosti ostvarivati umanjene mjesečnog računa od 10 odsto. Stoga pozivamo i sve potrošače sa dugom, da do kraja godine izmire svoje obaveze, te da iskoriste ovu jedinstvenu priliku, postanu postanu članovi ZLATNOG TIMA i iskoriste sve prednosti članstva, prije svega popust od 10 odsto na mjesečnim računima”naglasio je Vladimir Bojičić, direktor funkcionalne cjeline Snabdijevanje.

Vise informacija možete dobiti na našem portalu www.epcg.com ili putem broja 19100.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top