Wednesday, September 19 2018
Posljednja vijest

Novo u Ulcinju: STOMATOLOSKA ORDINACIJA “DR DINA“

 

image-0-02-05-9f39f6e0a0992df8fd1cba9d6bd5174727e5a0e36b3c68ae2af84e519b133a22-VBolne stomatološke intervencije predstavljaju najčešći uzrok straha od stomatologa. Ali, one su za nama, poručuju iz Ordinacije „Dr Dina“.

„Savremene metode rada, najsavremenija oprema, vrhunski kvalitet usluga, individualan pristup i posvećenost svakom pacijentu, uz strpljenje i adekvatan savjet čine našu ordinaciju mjestom ’oslobođenim’ od bola“, poručuje ova diplomirana studentkinja Stomatološkog fakulteta u Beogradu i nosilac „Luče“, dr Dina Pelinković-Kraja.

Upotreba savremenih metoda, provjerenih proizvođača i dobre higijene pruža pacijentima zadovoljstvo i sigurnost.

U tretmanima se koriste materjali posljednje generacije, minimalno invazivni i bezbolni.

Značajno je svakako što je uspostavljena saradnja sa specijalistima iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i ortopedije vilica.

„Kroz primjenu bezmetalnih krunica, bjeljenje zuba, savremenih implantata, estetskih plombi možemo da vratimo osmjeh, da čuvamo osmjeh onakvim kakvim ga je priroda zamislila“, tvrde u Ordinaciji „Dr Dina“.

Inače, ova institucija, koja se nalazi u Ul. Majke Tereze bb, Dom zdravlja, ima i ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje o pružanju stomatoloških usluga djeci do 18 godina, kao i penzionerima starijim od 65 godina

 

USLUGE:

  • restaurativna stomatologija
  • dječja i preventivna stomatologija
  • oralna hirurgija i implantologija
  • protetika (sve vrste proteza: metalokeramičke i bezmetalni krunice i mostovi)
  • ortodoncija
  • estetska stomatologija (hijaluronski fileri)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top