Thursday, March 21 2019
Posljednja vijest

Nrekic izabran za gradonacelnika: OVO JE CAST I PRIVILEGIJA, ALI I VELIKA ODGOVORNOST

Loro NrekicPredsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Ljoro Nrekić izabran je večeras za gradonačelnika Ulcinja.
On je nakon polaganja zakletve rekao da je “čast, ponos, privilegija, ali i velika odgovornost biti na čelu ovog drevnog grada”.
“Sve moje političke, moralne i intelektualne sposobnosti staviću u funkciju očuvanja najvećih vrijednosti suživota, tolerancije i razvoja Ulcinja. Vjerujem da sam svojim dosadašnjim radom dokazao da sam uvijek dao i da ću dati prednost dijalogu i dogovoru kao jedinom jeziku uspješne politike koja gradi razumijevanje i dobrobit”, kazao je Nrekić.
Prema njegovim riječima, Ulcinj nema vremena za gubljenje. “Treba da idemo u korak sa vremenom. Ulcinj, naš grad ima puno potencijala, pa vas pozivam da zajedno radimo na valorizaciji tih potencijala”, rekao je novi predsjednik Opštine obraćajući se odbornicima i građanima Ulcinja.
 Za izbor Nrekica glasalo je 28 odbornika, protiv su bili odbornici URE, a odbornik SDP-a uzdrzan.
 Sjednici nijesu prisustvovala dva odbornika Force.

2 comments

  1. ANP (albanske nacionalne partije) su još jednom dokazale svoju inferiornost, svoj jad, svoju mizeriju..na sva zvona su tražili od birača da glasaju albanski (votoni shqip) a podržale su kandidata za gradonačelnika Ulcinja koji ne zna ni tri albanska pisca da navede, koji ne zna ni dje ni kad je prvi put podignuta albanska zastava, koji veze s vezom nema o albanskoj istoriji..ali najgore od svega je što ih za ovakvu podvalu njihovi birači neće kazniti, što uopšte ne shvataju da su prevareni zato što prevaru smatramo normalnom pojavom, samo nam je važan lični interes, kako ćemo nekog da prevarimo, kako da dignemo sprat bez dozvole, kako da nešto uzurpiramo, kako da ulizivanjem neku ličnu korist dobijemo..žali Bože ovakvog grada i ovakvih političara i glasača.. #jadacrna #votonishqip #ajenaasjena #ekemshti

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top