Monday, August 10 2020
Posljednja vijest

Nrekic: OPSTINA I TO POKRECU PROMOTIVNU KAMPANJU NA KOSOVU

download (1)U Velikoj sali Skupštine opštine Ulcinj održan je sastanak Koordinacionog tijela za pripremu i praćenje toka turističke sezone 2020. u opštini Ulcinj.

Sastankom je predsjedavao predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić koji se svim učesnicima, odnosno službama i institucijama i gradjanima Ulcinja zahvalio što su bili na visini zadataka tokom minulog perioda u sprječavanju i suzbijanju epidemije novog korona virusa – Covid 19 u Ulcinju i Crnoj Gori. Prisutnima je saopšteno da Opština Ulcinj i Lokalna turistička organizaciju pokreću promotivnu turističku kampanju na Kosovu i ostalim državama regiona u cilju isticanja prednosti Ulcinja i Crne Gore kao corona-free destinacije. Konstatovano je da je predsezona u značajnoj mjeri izgubljena, stoga je neophodno preduzeti maksimalne napore kako bi se obezbijedio uspješan tok glavne i postsezone.

Iz Udruženja zakupaca plaža je kazano da oni već trpe nenadoknadivu štetu,  zato mole Morsko dobro da nađe načina da im pomogne i izađe u susret njihovim zahtjevima. Opština Ulcinj je obećala da će u tom pravcu podržati zakupce plaže ali i sve ostale turističke poslenike grada.

Pored predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti Opštine Ulcinj, članovi Koordinacionog tijela za pripremu i praćenje toka turističke sezone 2020 su i predstavnici Lokalne turističke organizacije, javnih preduzeća „Komunalne djelatnosti“, „Vodovod i kanalizacija“ i „Parking servis“, Uprave za inspekcijske poslove Crne Gore, CEDIS-a, Doma zdravlja Ulcinj, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, JP „Morsko dobro“, Stanice granične policije Sukobin, Centra za socijalni rad Ulcinj, Uprave pomorske sigurnosti Crne Gore, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Ulcinj, udruženja privrednika zakupaca plaža, turističkih agencija i apartmana, predstavnika glavnih hotelijera Karisma Hotels Adriatic Montenegro i Otrant Beach i Direktorijata za vanredne situacije.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top