Friday, May 29 2020
Posljednja vijest

Nrekic: POCINJE REALIZACIJA NEKOLIKO VEOMA ZNACAJNIH PROJEKATA

Loro NrekicGradonačelnik Ulcinja Ljoro Nrekić izjavio je da su brojni projekti koji će se u narednom periodu realizovati u ovoj opštini.

”Imamo projekat koji je jako važan, vrijedan 130 miliona eura, imamo investitora. To je fabrika za uzgoj lososa na Port Mileni i ujedno gradnja aerodroma u Ulcinju koji će biti sportski, pa onda za kargo avione da bi se taj losos dopremao do Rima pa se onda distribuirao tako da bi se tu zaposlili 500 ljudi”, ističe on za TV Nova M.

Prema njegovim riječima, lokalna uprava će naći investitora za gradnju turističkog kompleksa sa pet zvjezdica na brdu Mavrijan, iznad Valdanosa.

Zadovoljni su u lokalnoj upravi i ovogodišnjom turističkom sezonom. Kažu da je gostiju više nego lani a očekivanja prvog čovjeka Opštine su i da će prihodi od boravišne takse biti veći.

Nrekić kaže i da nema razvoja grada bez dobre infrastructure i najavljuje skori početak radova na izgradnji vodovodne mreže. Novac je obezbijeđen od kredita KfW banke za koji je garanciju dala Vlada Crne Gore.

 

One comment

  1. Molim gradonacelnika da odgovori zasto smrdi cijeli dio naselja uz Bulevar Teuta pa sve do port Milene? Da li se kanalizacija od novoizgradjenih zgrada u ulcinjskom polju ispusta u kanal? Ako se ispusta , ko je to dozvolio?
    Kako misli da uzgaja losose u takvim uslovima?

    Pohvala za parking servis.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top