Wednesday, November 25 2020
Posljednja vijest

Nrekic trazi od Vlade: DOZVOLITI LOV NA SOLANI

 

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqPredsjednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić uputio je pismo Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja u kojem navodi da je saglasan sa obavljanjem lovačke aktivnosti na Solani,

Kako ističe, tako nešto bi se vršilo uz poštovanje svih parametara zaštite prirode ne samo prema divljači nego i prema zaštićenom prostoru, kao i ugovora koji su na snazi.

Nrekić je rekao da je to njegova obaveza proistekla iz zaključaka Skupštine opštine, kada je usvojena odluka o proglašenju Solane Parkom prirode, te zahtjevima iz peticije koju je potpisalo 1.500 punoljetnih građana ove lokalne samouprave.

3 comments

  1. SOLANU TREBA SAČUVATI A NE DEVASTIRATI….SOLANA JE P O L O Ž I L A ISPIT, ZAHVALJUJUĆI LJUDIMA KOJI TREZVENO RAZMIŠLJAJU ….!!!!! NE TREBA NIKAKVE PUCNJAVE NA PROSTOR S O L A N E … MI IDEMO U CIVILIZOVANO DRUŠTVO !!!!!!!!!!!!!!!

    • SHESTANI Nasa tradicija je lov i ribolov sto se mora zastititi isto kao i sva druga prava, Ovo je najbolji potez gosp. Nrekica jer je po prvi put cuo glas gradjana a ti SHESTANI si trebao tvoj komentar napisati 6.12.1992 kad su na Dubrovnik pucali, mozda bi tad bili u to civilizovano drustvo.

  2. MOJ “HUSO” Bog prašta onima koji ne znaju što pričaju i ti po ovoj izjavi si među njima jer daješ kvalifikacije za nekoga a ne znaš ko JE TAJ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top