Tuesday, June 25 2019
Posljednja vijest

Nrekic: ULCINJ SE NA VELIKA VRATA VRACA NA TURISTICKU KARTU EVROPE I SVIJETA

 

Loro NrekiqPredsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić rekao je da završetak radova na kompleksu “Holiday Villages Montenegro” znači otvaranje nove stranice ulcinjskog turizma.

“Sa svim onim što je u rekordno kratkom roku uradila renomirana kompanija ‘Karisma’ na Velikoj plaži, te najavljenim planovima koje će realizovati u naredne dvije godine, Ulcinj se na velika vrata vraća na turističku kartu Evrope i svijeta. To nas sve čini neizmjerno srećnim, ali istovremeno postavlja pred nas kao lokalnu upravu nove izazove i obaveze”, kazao je on izražavajući zadovoljstvo što su Vlada Crne Gore i premijer Duško Marković prepoznali i snažno podržali viziju obnove turizma na ovom dijelu Primorja.

Prema njegovim riječima, Opština Ulcinj će biti širom otvorena za punu saradnju na realizaciji dobrih projekata koji podstiču razvoj, zapošljavanje i koje su posebno usmjerene na podizanje kvaliteta turističke ponude ovog grada.

One comment

  1. Nekad su Ulcinjani zivjeli i izdrzavali pordice radeci u Ulcinjskoj rivijeri i hotelu Bellevue. Sta je sad ovo? Hvala DPS-u sto je unistio takvu ljepotu i privatizovao ovaj kompleks. Hvala i za to sto ce se sada otvoriti nova radna mjesta pa ce radnici raditi sezonski, po nekoliko mjeseci za bijednu platu a drugi ce se bogatiti. “To nas sve čini neizmjerno srećnim”, pa da…

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top