Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

NTO: NOVINARI IZ ALBANIJE U STUDIJSKOJ POSJETI CRNOJ GORI

nto-ontPredstavnici medija iz Albanije borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije.

“Posjeta albanskih medija organizovana je u okviru promotivne kampanje ‘Sunce, snijeg i more’ koju NTO realizuje na tržištu regiona povodom aktuelne zimske sezone”, navodi se u saopštenju, koje prenosi Antena M.

Iz NTO-a su kazali da su predstavnici medija Top Chanel, Citynews.al, Javanews.al, Ballkanweb, Gazeta Dita, Gazeta Shqiptare, Newsbomb, Lala News24, IN TV i Koha Jone tokom trodnevne posjete obišli Kolašin i Žabljak.

„Posjetili su ski centre Kolašin 1450, Savin Kuk i Javorovača i upoznali se sa ponudom skijališta za ovu sezonu. Za medije je organizovana tura motornim sankama na Durmitoru, a takođe su imali priliku da se upoznaju sa sadržajima novog avanturističkog parka na Savinom Kuku“, rekli su iz NTO-a.

Novinari su bili smješteni u hotelu Bianca & Resort & Spa, a programom posjete predviđen je i obilazak hotela Hilton Podgorica.

„NTO sprovodi intenzivne aktivnosti na tržištu Albanije na promociji zimske turističke ponude. Pored studijske posjete planirano je i PR i outdoor kampanja na ovom tržištu kroz postavljanje bilborda u Tirani i Skadru“, zaključuje se u saopštenju.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top