Tuesday, September 29 2020
Posljednja vijest

Odrzana Osnivacka konvencija PCG: IZABRAN OPSTINSKI ODBOR NOVE STRANKE

U hotelu “Mediteran“ u četvrtak je održana Osnivačka konvencija najmlađe parlamentarne stranke u zemlji, Pozitivne Crne Gore (PCG).

Delegati konvencije izabrali su Opštinski odbor od 10 članova, koji će, kako je rečeno, uskoro biti proširen. Prvi članovi OO PCG u Ulcinju su: mr Dritan Abazović, Safet Beci, Ilir Harasani, Omer Bajraktari, Afrim Đoni, Arijana Kurmemović, Aleksandra Latković, Simo Dedić, Dženan Mavrić i Zdenko Živković.

Abazović je rekao da se radi o novoj generaciji političara koja nije zadovoljna kako se Ulcinj razvija i koja želi biti konstruktivni subjekat na ulcinjskoj političkoj sceni. „Ovim činom počinje praktično naša kampanja za predstojeće lokalne izbore na koje ćemo nastupiti sa sloganom ,Srcem za Ulcinj’“, dodao je on.

Predsjednik PCG Darko Pajović je rekao da Ulcinjem trebaju upravljati Ulcinjani, a ne da lokalni vlastodršci idu po mišljenje u Budvu ili u Podgoricu. „Za 25 godina ovdje su se bukvalno svi izređali na vlasti i pokazali sve što znaju“, istakao je on.

One comment

  1. Njegos S Montehessa

    Puno srece i uspjeha za mlade pozitivne snage!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top