Thursday, April 25 2019
Posljednja vijest

Odrzana Skupstina TO: ZBOG NEPRIJAVLJIVANJA GUBIMO NAJMANJE MILION EURA

 

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicU Velikoj sali Opštine Ulcinj u srijedu je održana Skupština Turističke organizacije na kojoj je usvojen izvještaj o radu te institucije za prošlu godinu.

Na prijedlog direktora TO Fatmira Đeke izglasane su i izmjene i dopune plana za tekuću godinu kojima se predviđa održavanje još nekoliko manifestacija do kraja 2018, uključujući i proslavu Nove 2019. godine.

On je saopštio da će do kraja godine, na osnovu naplate boravišne takes, biti prikupljeno 460 hiljada eura, ili za oko 15 odsto više nego što je bilo planirano.

Prema riječima gradonačelnika Ljora Nrekića, koji je po funkciji predsjednik Skupštine TO, zbog slabog prijavljivanja, Ulcinj godišnje gubi najmanje milion eura.

On je rekao da će se u narednoj godini u saradnji sa državnim organima tom pitanju posvetiti dužna pažnja, a da će mnogo bolje raditi turistička inspekcija.

“Vjerujem da ćemo sezonu 2019. dočekati mnogo spremniji. Ulcinj to svakako zaslužuje, a svi zajedno moramo raditi u tom pravcu”, dodao je Nrekić.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top