Monday, May 25 2020
Posljednja vijest

OO DPS: ODRZANA SJEDNICA U SUSRET IZBORNOJ KONVENCIJI

 

IMG-3e7913e6419c25f674d034e65902d765-VSastanak DPS-a u Ulcinju  na temu aktivnosti mjesnih organizacija u susret Opštinskoj izbornoj konferenciji održan je petak veče. Sjednici su prisustvovali član Predsjedništva Halil Duković,  predsjednik Opštinskog odbora Loro Nrekić, poslanik Luiđ Škrelja, član Izvršnog odbora Bojan Đakonović, član Glavnog odbora Nail Redža, kao i Borislav Bašović i Redžep Taganović, saopšteno je Portalu Ul-info iz Službe za informisanje OO DPS Ulcinj.
Kako se navodi, na sastanku su precizirane konkretne aktivnosti svih članova radnih grupa koje su formirane kako bi pružile podršku mjesnim odborima, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnih predloga za sastav novoizabranog Opštinskog odbora. U narednom periodu, izvršiće se izbor novih mjesnih odbora, predsjednika mjesnih odbora, izbor predstavnika za opštinsku Izbornu konferenciju, kao i odabir kandidata za članove novog saziva Opštinskog odbora.

Na sastanku je ocijenjeno da predstojeće aktivnosti predstavljaju odličnu priliku da u radu organa Partije učestvuju svi koji do sada nijesu bili u prilici, te da kroz svoj rad i konkretne prijedloge daju svoj doprinos. Podmlađivanje partijske strukture i prilika koja je ukazana mladim kadrovima pokazala se kao dobra praksa sa kojom se treba nastaviti i u narednom periodu, uz saradnju sa dugogodišnjim članovima koji pružaju neizmjeran doprinos radu i rezultatima partije.

U narednom periodu će se raditi na jačanju ukupnih kapaciteta Partije. Ove aktivnosti će predstavljati priliku za pojačan rad na terenu. Cilj je ostvariti komunikaciju sa građanima na području cijele opštine, prije svega u pravcu realizacije Izbornog programa.
Napori koji se ulažu u formiranje kvalitetnih organa partije u Ulcinju , predstavljaju riješenost da se Izborni program i politika Partije sprovode na najkvalitetniji način, u korist svih građana Ulcinja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top