Tuesday, May 26 2020
Posljednja vijest

Opet problemi: NEMA VODE, INTERNETA, ODLOZEN SAJAM…

Kvar na dalekovodu uslovio je da na izvorištima u Lisna Bori nema struje, pa je u subotu poslije podne gotovo cijela teritorija opštine Ulcinj bez vode. Neznanično se navodi da bi se uredno snadbijevanjhe grada vodom trebalo normalizovati tek u nedjelju poslije podne.

Pojedini dijelovi grada su takođe u subotu ostajali bez struje, ima znatno problema i sa Internetom, dok su gužve u saobraćaju veoma velike. Ulcinjsku rivijeru je tokom petka i subote preplavio veliki talas gostiju, i očekuje se da bi on mogao potrajati do kraja ovog mjeseca.

Zbog kiše koja je padala u subotu odlučeno je da se za dan kasnije, odnosno za nedjelju odgodi početak 13. Sajma knjiga. Bilo je najavljeno da će tu tradicionalnu kulturnu manifestaciju otvoriti prestolonasljednici Crne Gore i Albanije, prinčevi Nikola I i Leka II, sa kojima je u subotu razgovarao predsjednik opštine Ulcinj Nazif Cungu.

One comment

  1. SRAM vas bilo !!! Pa neka nas jos I pojasu! Alo bre ljudi, pa da li ste vi normalni. Vode struje I interneta da nemam u 21. Vijeku?! Svi smo kolektivno krivi, gradjani mediji . Zasto smo dozvolili da se ovako igraju sa Nama ? Pa nijedna vlast nije vrjednija od struje I vode.Pihhhh

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top