Monday, July 16 2018
Posljednja vijest

Opstina: “MILKI WAY“ PRINUDNO NAPLATIO 68.000 EURA

EuroDana 12.06.2017.godine po presudi Apelacionog suda Crne Gore, prinudnim putem skinuta su sredstva sa žiro računa Opštine Ulcinj u ukupnom iznosu od oko 68.000 eura od strane Milki Way Doo, na ime neisplaćenih premija za otkup mlijeka u toku 2008, 2009 i 2010. godine i kamata do današnjeg dana.  Ovo nije prvi put da se na ovakav način napada budžet Opštine Ulcinj, međutim ovaj put su tome svojim nezakonitim radnjama doprinijeli i pojedini službenici Opštine. Naime, tadašnji sekretar Sekretarijata za budžet i finansije Fatmir Gjeka, je prvo u toku 2008-2010 godine neovlašćeno priznavao fakture za otkup mlijeka navedenog preduzeća, da bi 2010 godine potpisao više izvoda iz otvorenih stavki kojima je priznao i dugove za fakture koje nijesu bile primljene u sekretarijatu.

Opština Ulcinj će o svemu ovome obavijestiti nadležne organe, a javnost treba da zna da zbog ovakvih slučajeva opština ne uspijeva izaći iz duboke finansijske krize, uprkos naporima koji se svakodnevno ulažu u smanjenje troškova i povećanju prihoda.

One comment

  1. Pa ima li ko u ovom gradu da se zapita dokle više ljudi? Boli li vas ovo građani Ulcinja ili vas samo zanima vaša radnja i kolko ćete se para našklapat za sezonu?? Pa ima li pravde da ovog Đeku strpa ne u Spuž no na Alkatraz?! Kakva je ovo vlast, kakvi su ovo ljudi, je li ih sramota?! Šta je sve moglo da se uradi sa 68 hiljada eura pita li se ko? Ali nema, dokle je DPS na vlast nema sreće, pa 10,5 miliona je Aco Milov šklapio i niko ništa! Do jednog dana..

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top