Monday, July 6 2020
Posljednja vijest

Opstina: MINISTAR ZDRAVLJA POSJETIO ULCINJ

Predsjednik Opštine Fatmir Gjeka primio je u utorak u svom kabinetu ministra zdravlja prof. dr. Budimira Šegrta sa saradnicima, koji je boravio u radnoj posjeti Ulcinju.

Ovo je njegova prva posjeta od početka njegovog rukovođenja ovim resorom.

Na ovom sastanku razgovaralo se o mnogim temama u vezi sa zdravstvenom zaštitom u Opštini Ulcinj.

I ovom prilikom je razgovarano o mogućnostima izgradnje operacionog bloka u okviru porodilišta u Ulcinju, a istaknuta je mogućnost realizacije ovog projekta i kroz javno partnerstvo, gdje bi i opština učestvovala.

Teme koje su bile od značaja su Zdravstvena zaštita stanovnika sa Anamalskog područja, sagledavanje mogućnosti davanja specijalizacija našim ljekarima, kao i o mogućnostima za donacije koje pristižu iz inostranstva od naših iseljenika.

Ministar i predstavnici Fonda su izrazili spremnost da podrže realizaciju ovih projekata.

Osim sastanka sa predsjednikom opštine i njegovim saradnicima, ministar je obišao i Dom zdravlja, gdje se susreo sa direktorom dr. Pavlom Marnikovićem i saradnicima, sa kojim je obišao i zdravstenu stanicu u Vladimiru.

2 comments

  1. Trebali su traziti otvaranje opste bolnice i dalju edukaciju postojeceg osoblja! Znamo kakvi strucnjaci rade u nasem domu zdravlja,.. Drugo, gdje bi sjutra radili ti specijalisti kad znamo da u Ul postoji samo jedna zdravstvena ustanova tj dom zdravlja? Ovdje se, kako izgleda, radi o samo o specijalizaciji doktora, sina Djekinog kolege. Blago nama sa ovim specijalistima…

  2. Trebali su traziti otvaranje opste bolnice i dalju edukaciju postojeceg osoblja! Znamo kaivi strucnjaci rade u nasem domu zdravlja,.. Drugo, gdje bi radili ti specijalisti kad znamo da u Ul postoji samo jedna zdravstvena ustanova tj dom zdravlja? Ovdje se, kako izgleda, radi samo o specijalizaciji doktora ,sina Djekinog kolege. Blago nama sa ovim specijalistima…

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top