Thursday, April 25 2019
Posljednja vijest

Opstina: NREKIC RAZGOVARAO SA REKTOROM UNIVERZITETA „ADRIATIK“

 

IMG-bd54d35265857aff8859e8779188026e-VPredsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić primio je rektora Univerziteta “Adriatik“ prof.dr Steva Nikića sa saradnicima.

Na sastanku je iskazano zadovoljstvo što je i Ulcinj postao univerzitetski grad, te omogućio velikom broju mladih da studiranje nastave u rodnom gradu.

Predsjednik Opštine se riječima dobrodošlice zahvalio rektoru Nikiću, na dobrom tretmanu i kvalitetnom obrazovanju i edukaciji naših studenata koji su odabrali Fakultet za mediteranske studije u Ulcinju, koji radi u sastavu Univerziteta“Adriatik”.

Rektor prof.dr Nikić je iskazao zadovoljstvo dosadašnjim radom Fakulteta za mediteranske studije, te velikom odzivu studenata, koji su od samog početka čvrsto vjerovali u viziju našeg Univerziteta, te postali prva generacija diplomiranih studenata.

Sastanak čelnih ljudi Univerziteta“Adriatik” i Opštine Ulcinj je protekao u veoma konstruktivnoj i srdačnoj atmosferi, pri čemu su gosti detaljno upoznali rukovodioce lokalne uprave o svakodnevnom radu, ali i vizijom kojoj teže.

Zaključno sa ovom posjetom, dogovoren je kontinuitet dobre saradnje izmedju Univerziteta“Adriatik” i lokalne uprave Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top