Sunday, September 27 2020
Posljednja vijest

Opstina: Predsjednik Nrekic sa saradnicima obisao karantin u Holliday Village Montenegro

 

Karantin KarismaPredsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić u pratnji potpredsjednika Astrita Hoxhe i predsjednika Skupštine Dr. Ilira Çapunija, je obišao danas hotel „Holliday Villages Montenegro“ na Velikoj plaži koji je namijenjen za smještaj naših državljana koji dolaze van granica naše zemlje i gdje će moći da provedu propisani karantinski period.

Predsjednik Nrekić je nakon obilaska karantina istakao da je Nacionalni koordinacioni tim Crne Gore u saradnji sa Vojskom Crne Gore i vlasnicima ovog hotela učinili velike napore da u veoma kratkom roku ovaj objekat prilagodi potrebama trenutne krize i potrebama borbe protiv koronavirusa.

Nrekić je naglasio da je trenutno u karantinu smješteno 111 crnogorskih državljana, koji su u našu zemlju doputovali iz raznih država i tu će moći da provedu odredjen karantinski period i vrijeme za koje će se voditi računa o njihovom stanju, provjeriti da li su na bilo koji način zaraženi i pružiti im i prvu medicinsku pomoć.

Upravnik navedene karantine, Miroslav Jokić, je informisao predsjednika Nrekića o broju osoba koje trenutno borave u karantinu, naglasio dobre uslove koje posjeduje taj hotel i da ispunjava sve standarde koje propisuje Pravilnik i Svjetska zdravstvena organizacija za objekte karantinskog tipa.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top