Thursday, August 13 2020
Posljednja vijest

Opstina Ulcinj: 27. OKTOBRA DONATORSKO VECE ZA FK “OTRANT OLIMPIK”

KonferencA, FK OtrantU kabinetu predsjednika Opštine održana je zajednička konferencija za štampu predsjednika Opštine Ulcinj, Lora Nrekića i predsjednika uprave Fudbalskog kluba Otrant Olimpik, Nedžada Loške Hasanagića.

Predsjednik Nrekić je rekao da su svjedoci da je FK Otrant Olimpik u velikim finansijskim teškoćama. Problemi su toliko veliki da prijete gašenjem kluba osnovanog 1921. godine. On je dodao da bi gašenje kluba moglo smatrati ravnim zločinu prema svim starijim generacijama koje su ovaj klub osnovale, prema ulcinjskoj djeci i omladini, kao i prema budućim generacijama.

On je najavio da će Opština Ulcinj i FK organizovati intenzivnu donatorsku kampanju za prikupljanje nedostajućih finansijskih sredstava za opstanak kluba. Tokom narednih dana biće organizovano nekoliko aktivnosti preko kojih će svi naši sugrađani imati priliku da doniraju sredstva za ovaj klub. Za dijasporu biće organizovano on-line prikupljanje sredstava, dok će za privrednike i ostale institucionalne subjekte biti organizovano donatorsko veče koje će biti održano 27. oktobra.

Nrekić je pozvao sve ljubitelje sporta, fudbala i prijatelje Fudbalskog kluba Otrant Olimpic, sve privrednike i preduzetnike, lokalne i državne institucije, nevladine organizacije, ostale sportske klubove, studente i omladinu, sugrađane u dijaspori i sve one koje žele dobro ulcinjskom fudbalu da što snažnije podrže ovu akciju kako bi Otrant Olimpic opstao.

Nedžad Hasanagić je rekao da FK Otrant Ulcinj klub svih Ulcinjana i da svi treba da maksimalno podrže ovaj sportski kolektiv kako bi on opstao.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top