Tuesday, July 14 2020
Posljednja vijest

Opstina Ulcinj: I GVOZDENOVIC STIGAO U MINHEN

Drugog dana Sajma za investicije i nekretnine Expo Real 2013 koji se održava u Minhenu delegacija iz Ulcinja predvođena do strane Predsjedna opštine Nazifa Cungu zajedno sa predstavnicima Vlade Crne Gore, Ministrom turizma i održivog razvoja Branimirom Gvozdenović, Sekretarom za razvojne projekte Nebojšom Popović kao i savjetnikom predsjednika Vlade za investicije Aleksandarom Tičić, realizovali su niz sastanaka na kojima je takođe učestvovao i crnogorski konzul u Minhenu Veljko Milonjić.

Sastanci su realizovani sa: Ministarstvom ekonomije, infrastrukture, saobraćaja i tehnologije Bavarske; turskim investitorima – kompanijom Rixos; predstavnicima EIRE – Expo Italia Real Estate, koji su delegaciju iz Ulcinja pozvali na sajmu investicija koji će se u junu iduće godine održati u Milano.

U sklopu sajma Expo Real predstavnici opštine su takođe učestvovali na prezentaciji o energetici u organizaciji Ministarstva ekonomije Bavarske.

Predstavnici opštine kao i predstavnici Vlade Crne Gore su današnje sastanke ocijenili kao ključne za otvaranje mogućnosti za buduće saradnje u značajnim projektima za Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top