Tuesday, May 26 2020
Posljednja vijest

Opstina Ulcinj: OPSTACE OFK “OTRANT OLIMPYC”

image1 (7)Predsjednik Kluba Nedžad Hasanaga i drugi predstavnici kluba su se danas sastali sa Predsjednikom Opstine Ulcinj Ljorom Nrekicem i drugim predstavnicima uzeg kabineta Opstine Ulcinj. Sastanak je odrzan po hitnom slucaju i zbog finansijske situacije u kojoj se nalazi klub trenutno nalazi.

Na sastanku je odluceno da ce se Opstina Ulcinj maksimalno angazovati za rjesavanje navedene situacije time sto ce se po hitnom postupku u saradnji sa gradskim preduzimacima izvrsiti hitna sanacija svlacionica i drugih pratecih prostorija radi osposobljavanja stadiona Olimpika za odrzavanje ligaskih utakmica.

U narednom periodu se ocekuje intenzivnije angazovanje gradske uprave u procesu finansiranja i odrzavanja kluba sa ciljem da se klub sacuva i bude odskocna daska za mnoge mlade talente iz naseg grada. S tim u vezi, u narednom periodu se ocekuje odrzavanje donatorske veceri na kojoj se ocekuje prisustvo svih gradskih privrednika i postavljanje funkcionisanja kluba na odrzivim osnovima.

U nastavku apelujemo na sve sugradjane, privrednike i ostale koji u ovom gradu vrse svoje zivotne i poslovne aktivnosti da na bilo koji nacin koji je u njihovim mogucnostima doprinesu razvoju i odrzavanju OFK Otrant Olympic.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top