Sunday, August 9 2020
Posljednja vijest

Opstina Ulcinj: SEKRETAR NE BIRA SAM SEBE

Sekretar Sekeretarijata za komunalne poslove Avdula Derviši potvrdio je da se prijavio na konkurs koji je raspisao taj državni organ za funkciju samostalnog savjetnika.  “Ja ispunjavam uslove bez obzira na to što imam zasnovan radni odnos. Uostalom, nijesam se javio samo ja, ima još prijava. Komisija će na kraju odlučiti ko će biti primljen”, rekao je on “Danu” napominjući da ukoliko bude primljen neće više obavljati funkciju sekretara Sekretarijata.

Predsjednik opštine Ulcinj Nazif Cungu je tom listu rekao da mu nije poznato da se Derviši javio na konkurs za mjesto savjetnika. “Oglas za to radno mjesto objavljen je u skladu sa zakonom. Dobili smo saglasnost od Ministarstva finansija, jer nam je to obaveza zbog sanacionog plana. A ko se sve prijavio, to ćemo da vidimo”, rekao je on.

Cungu je u izjavi za “Vijesti” kazao da u cijelom poslu nema ništa spektakularno. “Nije tačno da sekretar vrši izbor svog savjetnika, već to radi tročlana opštinska komisija u skladu sa važećim zakonskim aktima. Toliko o tome”, dodao je on.

One comment

  1. Stvarno nishta spektakularno. Mishevi uvjek prvi napushtaju brod :)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top