Saturday, February 23 2019
Posljednja vijest

Opstina: ZABRANA GRADNJE NA CIJELOJ TERITORIJI ULCINJA

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjOpština Ulcinj obaviještava građane da je počela da važi „Uredba o zabrani gradnje objekata u toku turističke sezone“ koja predviđa zabranu izvođenja građevinskih radova na objektima na cijeloj teritoriji Opštine Ulcinj u toku trajanja turističke sezone po zonama:

Prva zona obuhvata: uži dio grada (Bulevar Đerđ Kastrioti Skenderbeg, ul. Hafiz Ali Ulćinaku) i naselje Bijela Gora, Pristan, Stari Grad, Liman, Nova Mahala, Meterizi i Pinješ.

Zabrana gradnje u prvoj zoni važi za period od 01.06. do 20.09. tekuće godine.

Druga zona obuhvata ostale djelove grada Ulcinja i prigradska područja koja nijesu obuhvaćena prvom zonom (Kruče, Velika Plaža, Štoj i dr.).

Zabrana gradnje u prvoj zoni važi za period od 10.06. do 20.09. tekuće godine.

Komunalna policija vršiće nadzor nad sprovođenjem ove odluke.

Novčanom kaznom u visini tristostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori, kazniće se za prekršaj pravno lice ili preduzetnik koji je investitor, ako vrši gradnju objekta u periodu zabrane iz člana 1 ove odluke.

Za prekršaj iz stava 1 ovoga člana kazniće se odgovorno lice u pravnom licu ili fizičko lice koji je investitor, novčanom kaznom u visini dvadesetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori.

Novčanom kaznom u visini tristostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori kazniće se za prekršaj pravno lice ili preduzetnik koji izvodi radove na objektima na teritoriji Opštine Ulcinj, u periodu zabrane iz člana 1 ove odluke.

Za prekršaj iz stava 1 ovog člana kazniće se odgovorno lice u pravnom licu ili fizičko lice koji izvodi radove na objektima novčanom kaznom u visini dvadesetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top