Thursday, February 25 2021
Posljednja vijest

Osmanovic: Abazovic jos zelen da dijeli lekcije premijeru i DPS-u

sead_osmanovicPredsjednik pokreta URA Dritan Abazović, sa svojih 2,5 odsto glasača, još uvijek previše „zelen“ da dijeli lekcije bilo kome, a ponajmanje premijeru Dušku Markoviću i DPS-u, poručio je predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj Sead Osmanović.

Kako je naveo, iznenađujuće je da poslanik-bojkotnik, Dritan Abazović, prilično loše poznaje situaciju u svom rodnom gradu.

“Ne znamo da li je neznaven i neobavješten, ili politikant koji plasiranjem neistina pokušava da manipuliše javnošću napadajući Vojsku Crne Gore, Vladu i premijera, Da je bar malo upućen, odnosno da je političar a ne politikant, Abazović bi znao da je Vojska Crne Gore zaslužna što je Valdanos ostao jedan od bisera našeg primorja i što danas taj prostor predstavlja najozbiljniji razvojni potencijal Ulcinja, koji će lokalna koalicija, na čelu sa DPS-om, umjeti da valorizuje na pravi način”, dodao je Osmanović.

Prema njegovim riječima. zahvaljujući razvojnoj politici i viziji koju ima rukovodstvo DPS-a i države uspjeli su da naprave najelitnije turističke destinacije na Mediteranu.

“Tako našu obalu sada krase: Porto Montenegro, Lustica Bay, Porto Novi…Ne sumnjamo da će i Valdanos uskoro postati novi biser u bogatoj ponudi Crne Gore. Umjesto da pohvali rad ministarstva i Vlade, zbog očuvanja Solane i dalje valorizacije ulcinjskog potencijala, “zaštitnik” zelenih se bavi sitnim političkim podmetanjima. I sam je svjestan da je premijer Marković u pravu kad kaže da Vojska nikako ne može da ugrozi Sinjajevinu kao što nije ni Valdanos, ni Kumbor, ni Lušticu”, istakao je on.

Osmanović naglašava da dok dokoni Abazović sanja prelaznu Vladu, kako bi bar spasao nepostojeću stranku i spasao se i formalnog odlaska sa političke scene, premijer mu je po ko zna koji put razbio iluzije.

“Na vlast se dolazi voljom građana, a ne pritiscima, ucjenama i hibridnim medijskim djelovanjima.  Zbog toga poručujemo Dritanu Abazoviću, da prije nego sto pokuša kritikovati i ocjenjivati druge, počne od sopstvenog dvorišta, dakle, od svojih političkih odluka i partijskih lutanja. Da izračuna koliko je novca uzeo iz državnog budžeta za tri godine, a da nije privirio u zgradu Skupštine, gdje bi trebalo da taj uzeti novac i zaradi”, zaključio je on.

One comment

  1. Osmanoviqu ti ocito nisi setao kroz maslinjak mozda si isao na kafu u valdanosu I uzivao u velikoj investicij starog I ofarbanog mobilijara koji je vecinom pretekao iz Onamad VO Kupari koji su tvoji saborci pokrali u Hrvatskoj,
    Mlad si I vjerivatno inteligentan po ovakvom provociranju sunarodnika koji se jedino bore za grad I gradjane, da razumijem drugacije gledanje vase na politiku, Ali vole svoj grad potrudi se I ti jel iz PG I kolasina mojkovca ga neznaju I nemogu voljeti,
    Savjet prosetaj malo iz kancelarije od bazbuluka do ispod PRVE rampe u valdanosu , obidji ta mala turisticka naselja I tvrdu gradnju kroz maslinjak napominjem Maslinjak! Ne starosjedioce u civlaku tj da bi me razumio u mandri par kuca,
    Ej ipak te mi gradjani placamo ne zaboravi kao I abazovica I druge naravno
    Puno zdravja I uspjeha ocekujem odgovor

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top