Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

“Palata Venezia“ i TO: MANIFESTACIJA “DANI BAMIJE” U NEDJELJU I PONEDJELJAK

66113FEE-CDD6-4E71-83EB-8CB458C9FC43Manifestacija “Dani bamije” održaće se 18. i 19.08.2019. godine u hotelu Palata Venezia“, na Servantesovom trgu.  

Manifestacija je po prvi put organizovana 2018. godine i pobudila je veoma veliko interesovanje kako kod turista i posjetilaca, tako i kod gradjana Crne Gore. Ove godine manifestacija prerasta u tradicionalnu – medjunarodnog karaktera.  

Program manifestacije je jako bogat i osmišljen kroz degustaciju bamija i kulturno-zabavni program.  

Manifestacija “Dani bamija” doprinosi održivom razvoju turizma kroz promociju nacionalne kuhinje Ulcinja i kroz ukazivanje na značaj i sva ljekovita svojstva bamije na zdravlje čovjeka.

Očekujemo dobar odaziv i posjećenost manifestacije, jer smo već mjesecima unazad dobijali upite od strane touroperatora, turistickih agencija, turista i lokalnog stanovništva o detaljima ovogodišnjeg programa. Upravo zbog dobrog prijema, ova manifestacija će trajati dva dana za razliku od prošle godine.

Bamija je jedna od najzdravijih namirnica, čudotvorna biljka jedinstvenog ukusa, a vjekovima se koristi u ljekovite svrhe. Kao što znate, degustacija bamija je besplatna, a i ove godine će se domaćice iz Ulcinja uključiti i podržati nas time što će bamije, koje ćemo im ustupiti, spremiti po svojoj recepturi.  

Pozivamo Vas na degustaciju ulcinjske bamije! Obećavamo dobar provod i ugodan kulturno-umjetnički program uz nastup Slobodana Kovačevića 18.08.2019, u nedjelju, te i Marijane Zlopase 19.08.2019, u ponedjeljak!

Svim posjetiocima želimo dobro raspoloženje i “dobar tek”!  

Dobrodošli!

Hotel „Palata Venezia“ i Turistička organizacija Ulcinj

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top