Sunday, July 5 2020
Posljednja vijest

Perovic: ALBANSKI CELNICI SVE RADE ZA LICNE INTERESE I MRVICE VLASTI

 

Xhemal Peroviq, Dzemal Perovic, MOGULGrađanski aktivista Džemal Perović kazao je da zajednička lista albanskih nacionalnih stranaka nije moguća , „jer njihova sadašnja politika samo podupire getoizaciju“.

„Ona se najavljuje samo kako bi se zavaralo biračko tijelo, u stalnoj igri sa nacionalnim osjećanjima, a sve zarad ličnih interesa i grama vlasti“, izjavio je on za „Vijesti“.

Prema njegovim riječima, politika albanskih stranaka se sve više svodi na funkcije. „Sve je manje radnih mjesta, a mladi se iseljavaju. Za to vrijeme, takmičeći se ko će biti bliže DPS-u, kod albanskih političara nema ni približne retorike o Valdanosu, vraćanju imovine, morskom dobru ili pljačkaškoj privatizaciji“, istakao je Perović i dodao da se sve svelo na rečenicu čelnika ulcinjskog DPS-a: „ko da više“.

2 comments

  1. Profilisane gradjanske licnosti odlucno u borbi da se Ulcinj ne preda Crnogorskoj gradjanskoj partiji.

  2. Ulcinjski birači su politički nepismeni i kratkovidi, oni glasaju albanske nacionalne partije samo zato jer su familijarno povezani sa čelnicima ovih partija, a svi kukaju kako nešto treba promijenit a uporno glasaju jedne te iste ljude koji lažu i varaju i ne ispunjavaju ono što obećaju! Prosječan ulcinjski glasač uopšte ne razmišlja svojom glavom!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top