Monday, August 10 2020
Posljednja vijest

Pogazen “Aneks 2” DPS-Forca: MALESIJA OPSTINA U SASTAVU PODGORICE

 

Milo Djukanovic, Nazif Cungu, Forca, DPSSkupština Crne Gore usvojila je juče izmjene nekoliko zakona kojima je dosadašnja gradska opština Tuzi postala “Opština u sastavu Podgorice”.

Protiv takvog prijedloga DPS-a i Bošnjačke stranke glasali su poslanici Force Genci Nimanbegu, Albanske alternatice Nik Đeljošaj i nezavisni poslanik Dritan Abazović.

Na ovaj način još jednom su poništeni dogovori albanskih stranaka i DPS-a, od kojih je posljednji “Aneks 2” Sporazuma o koalicionoj saradnji, potpisan u julu ove godine između Force i DPS-a. Naime, u članu 2, tačka 3 tog sporazuma, stranke potpisnice su se obavezale da će do 30. novembra “pripremiti sva potrebna zakonska akta za opštinu Malesija-Tuzi i dostaviti Skupštini Crne Gore na usvajanje”.

One comment

  1. DPS se još jednom pokazao kao lažovska partija kada su u pitanju Albanci u CG i ne samo oni. Lažna obećanja, obmane i manipulacije, samo to je ono što DPS ima da ponudi Albancima u zamjenu za glasove. Posle ovoga, ja zaista ne znam zašto bi neko glasao ovu prevarantsku partiju! Albanci, imate li svoju glavu da mislite njom?

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top