Tuesday, December 1 2020
Posljednja vijest

Policija Ulcinj: POSTOVATI EPIDEMIOLOSKE MJERE, OTKAZATI SVADBE

PolicijaS obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju u našem gradu, gdje je evidentno da se povećava broj pozitivnih na COVID-19, molimo sve građane i građanke našeg grada, da poštuju preporučene mjere NKT-a, kako bi se smanjio broj novozaraženih, te poboljšala epidemiološka situacija.

Evidentno je u posljednje vrijeme, da se na našem području organizuju svadbena veselje, kao i sahrane, koja su mjerama NKT-a zabranjena, a koja nose veliki epidemiološki rizik, te s hodno tome, molim građane da se takvi skupovi otkažu, a da se sahrane obavljaju u užem krugu porodice. 

 

Takođe je evidentno, da se po pojedinim ugostiteljskim objektima, naročito u dane vikenda, izvodi živa muzika, i pored toga što pojedini lokali ne posjeduju potrebnu dozvolu, te shodno tome apelujemo na opštinske službe, da postupe iz svoje nadležnosti, te da vrše kontrolu poštovanja svih preporučenih mjera.

Napominjemo da će policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, postupiti po svim naredbama Ministarstva zdravlja, te u saradnji sa Osnovnim državnim tužiocem, procesuirati sve počinioce iz oblasti krivičnih djela protiv zdravlja ljudi.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top