Tuesday, January 28 2020
Posljednja vijest

Poliklinika “GLAVIC“: PREDAVANJE U ULCINJU U PETAK

 

Poliklinika GlavicIz poznate Poliklinike Glavić saopštili su da će 18.10. 2019. u Ulcinju, u Hotelu „Karisma Long Beach Montenegro“, od 16 do 18 sati održati predavanje.

Navedeno predavanje održaće stručni tim medicinskog osoblja iz Poliklinike Glavić Dubrovnik i Zagreb, koji posjeduju bogato znanje i dugogodišnje iskustvo rada s odraslima i djecom.

Kako bismo što jasnije dočarali ovaj jedinstven koncept liječenja, stručno osoblje rado će upoznati sve prisutne i zainteresirane sa sljedećim temama i pitanjima:

  • Što je neurorehabilitacija robotikom?
  • Na kojem principu funkcionira rehabilitacija?
  • Koje su indikacije za neureorehabilitaciju robotikom?
  • Vrste robotskih uređaja I koje su im namjene?

Neurorehabilitacijski centar Poliklinike Glavić prvi je takve vrste u aktivnom liječenju robotikom za Jugoistočnu Europu, a također je i najveći regionalni centar koji do sad bilježi iznimne uspjehe u vraćanju funkcionalnosti kod pacijenata s pretrpljenim moždanim udarom, pacijentima s cerebralnom paralizom, Multiplom sklerozom, traumatskim ozlijedama mozga i kralježnice, mišićnih atrofija i drugih indikacija.

Istaknuli bismo da Poliklinika Glavić radi i djeluje više od 20 godina, prateći najnovije trendove liječenja postavlja nove standarde modernog pristupa medicini i odnosa prema pacijentima.Poliklinika se trenutno nalazi na dvije lokacije, u Dubrovniku i Zagrebu u kojoj je trenutno zaposleno više od 120 vrhunskih stručnjaka te uspiješno rehabilitirano preko 600 pacijenata na više od 30 robotskih uređaja za rehabilitaciju cijelog tijela uz konvencionalnu i radnu terapiju.

Izuzevši prethodno spomenute najsuvremenije tehnologije, ono što također ističe Polikliniku jest GLARTH protokol koji je kreirao tim stručnjaka Poliklinike Glavić.Ovaj unikatan i inovativan koncept donosi puno brži i učinkovitiji napredak u rehabilitaciji za razliku od klasične terapije.

Svi zainteresirani imati će priliku obaviti kratke preglede i  konzultacije sa našim stručnim timom uz obaveznu prethodnu najavu, a najaviti se možete putem našeg e-maila: info@poliklinika-glavic.hr Ili putem logističkog  organizatora iz Ulcinja gospodina Dervishaga Rizaja na br telefona +38269484590

Pozivamo Vas da pratite našu web: www.polyclinic-glavic.hri Facebook stranicu: Poliklinika Glavić.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top