Tuesday, February 19 2019
Posljednja vijest

Portal Ul-info: NASIH PRVIH PET GODINA

UL info LogoDrug mi kaže da mu prijatelj živi u jednoj državi na Pacifiku i da je veoma dobro informisan o ukupnoj situaciji u Ulcinju.

Pitao ga je: kako?, na što mu je on odgovorio da – prati Portal.

To je jedno od najljepših priznanja za svakodnevni rad naše male redakcije.

I tako preko 1.800 dana, punih pet godina. U prosjeku, dnevno, 12 vijesti, analiza, komentara, zanimljivosti…

Ostvarili smo sve što smo planirali, postali respektabilan medij, što govori o čitanosti, karakteru portala, profilu informacija i uređivačkoj politici. Ovo je uspješna priča.

Ali, Ulcinj ulazi u novu fazu razvoja, a pred nama je obaveza da nastavimo ovaj projekat ljubavi prema slobodnom i odgovornom novinarstvu i prema ovom gradu, da modernizujemo Portal, proširimo krug saradnika…

Najsrdačnije se zahvaljujemo svima onima koji pišu za ovaj medij, onima koji nas čitaju i podržavaju, svima koji se kod nas reklamiraju, dakle svima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu realizaciju ovog projekta.

S poštovanjem,
Mustafa Canka, glavni urednik
Admir Gjoni, administrator

2 comments

  1. dr miko jovanovic beograd

    dan zapocinjem sa portalom,iako nijesam u Ulcnju fizicki,u mislima,naravno i Vasom zaslugom,sam na Pristanu,Metrizima,Meraji,N.Mahali,Valdanosu .Zelin Vam jos puno godina da nas obavjestavate o nasem Ulcinju a Mustafi da pozdravi baba. naravno, zelje za dobro zdravlje se podrazumijevaju.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top