Monday, August 10 2020
Posljednja vijest

Portal Ul-info: SEDAM GODINA OD POCETKA RADA

 

UL info LogoU srijedu, 3. juna, navršava se tačno sedam godina od početka rada Portala Ul-info. Skromna je to godišnjica, ali ukazuje na postojanost ovog našeg medija.

U ovom periodu od 2.557 dana objavili smo tačno 26.996 informacija, kolumni, analiza ili zanimljivosti, na oba jezika, što znači da je svakodnevno na Portalu Ul-info bilo više od 10 novih sadržaja.

Kredibilnost ovog medija pokazuje činjenica da se on prati u zemlji i inostranstvu, da nas prenose drugi mediji, da nam ljudi vjeruju.

Zato je, na primjer, logično što upravo sa ove platforme ulcinjska dijaspora kreće u promociju svojih ideja, projekata, planova i vizija razvoja ove naše opštine.

Profesionalan i odgovoran odnos prema novinarstvu i javnosti koji smo cijelo vrijeme njegovali potvrđen je tokom pandemije koronavirusa. Veoma je porasla čitanost Portala, jer je javnost željela i dobijala brze i tačne informacije, bez senzacionalizma i širenja panike.

Sa zadovoljstvom ističemo da se gotovo sve firme koje se kod nas reklamiraju, nalaze na Bijeloj listi Poreske uprave. Zahvaljujemo im na saradnji i želimo uspjeh u radu, kao i ostalim našim oglašivačima.

Naravno, i svima onima koji nas prate i podržavaju.

Srdačno,

Mustafa Canka, glavni urednik

Admir Gjoni, administrator

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top