Wednesday, July 18 2018
Posljednja vijest

Posjeta: TIKA CE ULOZITI DVA MILIONA EURA ZA HAMAM, DZAMIJU I BELEDIJU

 

9Koordinator Turske agencije za međunarodnu saradnju i razvoj – TIKA Ahmet Altun rekao je da će ta organizacija u narednom periodu uložiti oko dva miliona eura u restauraciju Pašinog Hamama i Namazđah Džamije, da bi nakon toga pristupila obnovi stare zgrade opštine Beledije.

To je rečeno tokom jučerašnje radne posjete opštini Ulcinj gdje su uz Altuna boravili i ambasador Republike Turske u Podgorici Serhat Galip i ekonomska savjetnica u Ambasadi Fatma Derja Koč, a koje su primili predsjednik Opštine Nazif Cungu, predsjednik Skupštine Opštine Ljoro Nrekić i potpredsjednica Hadidža Đoni.

Čelnici Opštine su kazali da je sa predstavnikom TIKE postignut dogovor da ova agencija finansira nabavku centrifugalne pumpe za vodovod u vrijednosti od 20 hiljada eura, kao i sanaciju krova zgrade Opštine u vrijednosti od oko 40 hiljada eura.

2 comments

  1. Sve lijepe vijesti, kad neko pamaze Svoje ok nas i grad , sto barem ne urade eto vec nesto za djiecu Park igraliste Vrtic, nego Balkan je to Vjera mora da se forsira Bzv…

  2. prvo je chisto ‘turistichki’ interesantno za goste ulcqina.. a kako ih nije sramota da im krov radi ‘tamara u akciji’

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top