Wednesday, July 17 2019
Posljednja vijest

Poslovodstvo TV Teuta: POKUSAJ DESTABILIZOVANJA TELEVIZIJE

Na optužbe dojučerašnjih kolega rukovodstvo TV Teuta odgovorilo je saopštenjem u kome se, kako prenosi “Dan”, navodi da se “radi o pokušaju pojedinih radnika da preko svojih FB profila, a za tuđi interes destabilizuju funkcionisanje televizije”.

“Na taj način pokušavaju da obezbjede prostor za funkcionisanje nekih drugih medija koji su u osnivanju, a sebi rukovodeće pozicije u tim medijima, upotrebljavajući sve mjere da bi narušili ugled TV Teuta. Neistinite navode ovih dana kontrolišu relevantni organi, kao i poslovanje po osnovu prijave tih radnika, koji su pokušali da naškode rukovodstvu i svojim dojučerašnjim kolegama, što smatramo da je ispod svakog nivoa.

Sa zadovoljstvom informišemo javnost da TV Teuta uprkos teškim ekonomskim trenucima za privredu, posebno za medije, uspijeva da na vrijeme isplaćuje obaveze kako prema zaposlenima tako i prema ostalim subjektima. Mi ćemo i dalje nastaviti da blagovremeno i objektivno informišemo građane o svim bitnim događajima za grad, region i državu, a od 17. juna pristupamo procesu digitalizacije i naš dvojezični program biće unaprijeđen novom programskom šemom”, dodaje se u saopštenju koje je potpisala direktorka Televizije Ilmira Lika.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top