Saturday, August 8 2020
Posljednja vijest

Pozitivna: ULCINJSKA VLAST DA ISPUNI OBAVEZE PREMA RADNICIMA SOLANE

 

Fuad Lamezevic„Čelnici Opštine Ulcinj imaju obavezu da iznađu rješenje kako bi bivšim radnicma Solane pomogli da ostvare njihova zakonom propisana prava“, kazao je predsjednik Opštinskog odbora te partije Fuad Lamežević.

Kako je naveo, bivši radnici Solane, traže povezivanje radnog staža kao i uplatu zaostalih ličnih dohodaka koje su stekli svojim radom i koji im po zakonu pripadaju.

„S obzirom na to da bivša lokalna vlast je više vodila računa o ličnim i partijskim interesima, a potrebe grada i građana koji su je birali stavila u drugi plan, očekujemo od nove lokalne vlasti da počne raditi u interesu onih zbog kojih i vrše funkcije i zahvaljujući kojima vrše vlast i primaju zarade“, istakao je Lamežević.

Stoga je, dodaje on, vrlo važno da nova vlast za razliku od bivše shvati da je tu da bi poboljšala kvalitet uslova života i rada građana i Ulcinja u cjelosti.

„Ulcinj kao značajni privredno turistički potencijal očekuje od nove vlasti ekonomski zaokret kako bi se smanjio broj nezaposlenih i ubrzao razvoj grada koji je godinama kao turistički centar u zapećku“, zaključio je Lamežević.

 

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top