Thursday, January 28 2021
Posljednja vijest

Pozovi Meridian Agente jer stiže 10% BONUSA na prvu uplatu!

Za maksimalno dobar početak vikenda – 10% bonusa na prvu uplatu putem Meridian Agenta!

Registruj se odmah na meridianbet.me i uzmi 10e bonusa za sportsko klađenje i čak 200 besplatnih spinova za najbolji online casino!

Osim sigurne zarade, garantovana vam je i maksimalna bezbjednost. Članovi Meridianbet tima, shodno propisima, kod vas stižu opremljeni zaštitnim rukavicama i maskama kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.agenti 10% bonusa (1)

Uplata putem Meridianbet agenata ti donosi 10% više za sportsko klađenje – sve što je potrebno da uradiš je da uputiš jedan poziv, a sve ostalo će završiti agenti.

Pozovite svog Agenta na broj 067/591-872 tokom vikenda – petak, subota i nedelja – od 9h do 23h, osvoji bonus u udobnosti svog doma. Promocija je aktivna svakog vikenda do kraja Januara.

Broj agenta u svom gradu pogledajte klikom na meridianbet.me.

16 comments

  1. Ovo i uplata karticom, dvije najjace stvari.

  2. Prednost ovoga jeste brza plata,mada ja to iskreno rijetko koristim buduci da sam non stop u pokretu pa mi je tabacco shop uvijek tu.

  3. Agenti su dostupni u kasne sate to je jedino kada ih zovem, moram da priznam da sam se malo ulijenio pa mi se ne silazi do grada da bi uplatio na bilo koji drugi nacin…

  4. agent najbolja uplata zena svaki put dodje do mene sramota me

  5. ovo vam je ideja predobra uopste vise u kladionicu ne idem

  6. Agente zovem i kad ne daju bonus. Kad god ne mogu da izadjem ds dopunim, jos od korone

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top