Saturday, September 21 2019
Posljednja vijest

Predstavljena virtuelna tura grada: ULCINJ DOBIO NAJEFIKASNIJI KANAL ZA PROMOCIJU

 

20190821_202521„Virtuelna tura je hit u svijetu i mi smo u Turističkoj organizaciji veoma ponosni što će naša opština dobiti ovako moderan i efikasan kanal za promociju. Onakav kakav Ulcinj zaslužuje, koji će našim potencijalnim turistima i posjetiocima na najljepši način dočarati naš grad, njegove prirodne ljepote, kulturne znamenitosti i turističke atrakcije“, kazao je direktor TO Ulcinj Fatmir Đeka.

Govoreći na prezentaciji Virtuelne ture u hotelu “Mediteran“ on je istakao da je tim činom praktično označen početak kampanje za sezonu 2020.

O tehničkim detaljima izrade Virtuelne ture govorio je izvršni direktor firme “Falco Nero” iz Herceg-Novog Dejan Stojanović, koji je rukovodio ovim projektom. On je rekao da je ova platforma na tri jezika, da ima 100 tačaka i da postoji mogućnost da se proširi.

“Ulcinj je dobio najefikasnije sredstvo za turističku promociju, koju nema nijedna opština u Crnoj Gori, a rijetko koja u regionu”, naveo je Stojanović.

Gradonačelnik Ulcinj Ljoro Nrekić, koji je uz nekoliko članova svog kabineta prisustvovao prezentaciji, ocijenio je da je TO odradila veoma dobar posao.

Virtuelnoj turi se može pristupiti preko sajta https://ulcinj360.com/

 

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top