Friday, August 14 2020
Posljednja vijest

Prostest pred kapijom na Adi: POLICIJA NE RADI SVOJ POSAO

„Ovo je paradoks da se neko usudio da zaustavi prolaz na javnom putu, regionalnoj saobraćajnici R-17“, rekao je u subotu na performansu ispred kapije na Adi izvršni direktor MOGUL-a Džemal Perović.

On je kazao da je dokaz da su državne institucije blokirane i da ne rade svoj primarni posao veliki broj policajaca koji su bili prisutni na tom skupu.

Čelnik Građanske alijanse Darko Ivanović , poznatiji kao Robin Hud, je rekao da ga je stid države koja ne može svojim građanima da obezbjedi slobodu kretanja. „Ovo niko ne može da radi osim kabadahija“, istakao je on.

Zamjenik direktora MANS-a Dejan Milovac je kazao da nema sumnje da će MOGUL uspjeti u ovoj akciji, kao što je to bilo u „slučaju Valdanos“. On je rekao da će ta organizacija ubrzo izaći sa podacima o poslovanju HTP „Ulcinjske rivijera“. „Već sada možemo reći da tu sve nije bilo u skladu sa propisima“, dodao je Milovac.

Među 60-tak učesnika na skupu su bili i poslanici Ljiljana Đurašković i Dritan Abazović, koji je rekao da je sada nedvosmisleno potvrđeno da je policija glavni krivac za postojanje nelegalne kapije na Adi.

 

Nakon što je protiv odgovornih u „Ulcinjskoj rivijeri“ u petak podnešena krivična prijava, to će se, kako su rekli iz MOGUL-a i „Građanske alijanse“, narednih dana učiniti i protiv najodgovornijih u Ministrastvu unutrašnjih poslova i Upravi policije.

Sa čitavim slučajem upoznaće se specijalni izvjestilac Ujedinjenih nacija za slobodu kretanja, koji ovih dana boravi u Crnoj Gori.

Iz MOGUL-a su takođe poručili da će preduzeti još niz konkretnih akcija oko uklanjanja kapije na Adi.

One comment

  1. nevjerovatna zamjena teza, pricaju o nelegalno postavljenoj kapiji a sto cemo sa nelegalnim objektima na Adi i okolo nje….jasno ja da se ovdje radi na unistenju nudistickog naselja na Ade

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top