Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

Radulovic: LOKALNA VLAST KRIVA STO NIJESU OBNOVLJENI “GALEB” I “LIDO”

 

Pavle RadulovicMinistar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović optužio je lokalnu vlast da zbog kašnjenja u donošenju urbanističkih planova i realizacije ugovorenih obaveza nije krenula gradnja privatizovanih, a potom srušenih hotela “Galeb” i “Lido”.

On je odgovarajući u Skupštini Crne Gore na pitanja poslanika Genci Nimanbegua rekao da se priprema raskid ugovora sa “Rokšpedom” i da je urađena pravna analiza koja sadrži obaveze i eventualne posljedice.

Govoreći o “Lidu”, Radulović je istakao da će firma „Kapital estate“ iz Budve, odnosno “investitor početi izgradnju novog hotela kada bude 70 odsto očišćena Port Milena”.

One comment

  1. dr miko jovanovic beograd

    da li je trepnuo min. radulovic kada je izgovarao ove i ovakve rijeci.nijesam politicki oprjediljenjen ,nikada a ni sada,bio tako da mogu iznijeti svoj sud o izgovorenom.prostor bivseg hotela galeb ni u kom slucaju ne moze uticati na donosenje plana teritorijalnog planiranja i uredjenja,a molim svakog iole misleceg covjeka da proba da donese sud o 70% ociscenja vode i priobalja porta milene.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top