Wednesday, July 17 2019
Posljednja vijest

S.Ganic: NAS SLUCAJ CE PRATITI EU I CIVILNI SEKTOR 

SuzanaNovinarka Suzana Ganić izjavila je da je zadovoljna načinom na koji je prošle sedmice pred Osnovnim sudom u Ulcinju počeo sudski spor u “slučaju mobing”.

Ona i kamermanka Arijana Kurmemović tužile su svoju bivšu kuću, TV Teuta, za mobing.

“Vjerujemo u pravni sistem države Crne Gore i sigurne smo da će sud presuditi u našu korist. Postojanje mobinga u našem slučaju je očigledno, a i dokazi su neumoljivi”, rekla je ona dodajući da su od Delegacije Evropske Unije u Podgorici zatražile da prati slučaj, kao i od nevladinih organizacija koje se bave zaštitom ljudskih prava.

2 comments

  1. Podrška za prava radnika protiv politički obojene televizije Teuta, čiji je program jedno obično smeće!

  2. Ulcinj je sa vama.

    Nemas se sta cuditi, nista novo. SRAMNO JE DA TA TV NOSI VELIKO IME ***TEUTA*** PROMJENITE IME, JER ONA JE MOGLA NOSITI TO IME I PONOSITI SE TIM IMENOM DOK JE DIREKTOR TE TV KUCE BIO VLASNIK DINO RAMOVIC. Cim su tu stigli politicki obojeni vlasnici, znalo se da tu nema vise mjesta nikom, samo onima kojima mogu kicmu razbiti, a oni jaki i hrabri tu nece da se nadju. ONI ODLAZE.
    TV***FORCA*** A NE TO IME KOJE NOSI. SPRIJECITE GRADJANI ULCINJA, DA TA TV NOSI TAJ NAZIV , JER JOJ NE PRILICI DOK GA UPRLJASE CLANOVI I PLACENICI *FORCE*.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top