Tuesday, July 16 2019
Posljednja vijest

S.Ganic, TV Vijesti: OBJEKAT KOJI RUSI IMIDZ STAROG GRADA

2 comments

  1. E keni lyp qe ku e keni pak si von me e hjek

  2. Mikan Zec duhet mu pergjegj se tan e dijm qe ai e ka ndertuar kete ndertese dhe pastaj e ka shite nenshtetas ruse.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top