Saturday, November 28 2020
Posljednja vijest

S.Resulbegovic: CUNGU PRAVI PARADE I ZAVADJA GRADJANE I RODJAKE

Selim ResulbegovicU našu redakciju stiglo je saopštenje člana Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore Selima Resulbegovića koje integralno prenosimo.

Današnja konferencija za štampu trenutnog Predsjednika Opštine Ulcinj je bila samo još jedan u nizu bijednih pokušaja manipulacije sa građanima Ulcinja, kao i sa ukupnom crnogorskom javnošću.

Ko o čemu, Cungu o poštovanju zakona i zakonitosti! No, to mu nikako ne ide od ruke, ili tačnije, ne može mu biti. Od jednog marginalnog slučaja on, uhvaćen u nepočinstvu, nastoji praviti paradu da bi zametnuo svoje tragove.
Radi se o sljedećem: on planski dokument, koji se tiče lično mene i moje porodice, na sjednici Skupštine opštine 31.05.2016.godine povlači kao tačku dnevnog reda svjestan da će za to glasati većina odbornika.

Istovremeno, u svom već poznatom maniru, koristeći se grubim neistinama, krije fakte i argumente od odbornika. Ali, kada je od strane nekih odbornika dokumentima upozoren da to nije istina i da je taj akt prošao svu zakonom predviđenu proceduru i da već godinama čeka na usvajanje, on nema odgovora i prelazi preko činjenica koje su mu veoma dobro poznate.

Dakle, on svjesno zloupotrebljava svoj položaj i političku poziciju i sprječava usvajanje plana pokušavajući da meni lično napakosti na jedan krajnje nedoličan način. Pri tom, koristeći svoje saradnike i uvlačeći ih, vjerujem, nevoljno u ove neprimjerene radnje.

Sve su ovo samo mali dio činjenica i dokaza „zakonitosti“ trenutnog gradonačelnika i njegovih saradnika. A tek da se ne govori o zavađanju ulcinjskih porodica i građana, koje uvlači u njegove prljave igre, pa čak i najbliže srodnike.

One comment

 1. Nikad vam dosta nece biti vama Na vlasti,
  Sa duznim postovanjem Beg, nebi ni uputio ovo OTVORENO pismo da Se me tice tebe porodice i biznisa, zasto Se ne zapitate vi SVI u opstini zasto narod Jedva kraj Sa krajem sastavlja Omladina emigrira svako dnevno da bi radila svakojake postene poslove! Dok Se svi vi u ostini celnici sepurite I vasa djeca, a zdrava djeca Ulcinja grada sve gledaju Kako da pobjegnu!
  Uradi te nesto da ostane te u istorij Za svoj grad I go i cungu a ne Samo Za svoje sitne duse I vama bliznjim
  SRAM Da vas bude!

  Gos, Canka vama Se izvinjavam Ako Sam bio nepristojan u Cason kuci Na izvanrednom Portalu
  Ali mi smeta sto ne vole svoj grad I svoju drzavu takva je kakva je mi jedjni mozemo napravit grad boljim nego eto svi bjeze ZALOSNO nece ostati niko
  Probudi te Se ulcinjani sve smijenite staru gardu pistavite mlade ljude koji su vidjeli malo svijeta I koji su skolovani da pomognu gradu Sa ljubavljubi drzavu, cumgu ,ljoro, resulbegovic, shkrela su odavno Za bacit u smece!
  Meto zenga skidam kapu! Voli svoj grad! I malo pojedinaca

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top