Wednesday, January 16 2019
Posljednja vijest

S. Telic: MI ZNAMO KAKO DA OZIVI ULCINJ

Samir TelićKandidat za odbornika u Skupštini opštine sa liste Socijaldemokratske partije „Da oživi Ulcinj“ Samir Telić izjavio je da je ovaj grad u potpunosti zapostavljen.
„Zapostavili su ga oni koji su na ovim pločnicima napravili prve korake, oni koji su na plažama Ulcinja naučili plivati, kojima je priroda Ulcinja dala sve što danas imaju. Oni danas interese Ulcinja i svojih sugrađana stavljaju iza ličnih interesa i interesa nekih sa strane, kojima nije stalo do Ulcinja, jer ne znaju šta zapravo ovaj grad predstavlja za Ulcinjane i za cijelu Crnu Goru”, navodi se u saopštenju kandidata za odbornika liste “SDP – Da oživi Ulcinj” Samira Telića.
“Zamislite grad koji ima Veliku plažu, Bojanu, Šasko jezero, Solanu, Valdanos, Borovu šumu, Kruče, izvanredne poljoprivredne potencijale. Zatim zamislite današnji Ulcinj. Šta mislite, da li ova sadašnja vlast zaslužuje da rukovodi gradom sa ovakvim potencijalima? Ne, jasno je kao dan, jer pored takvih potencijala dovesti Ulcinj na današnje stanje ostavlja pojedinca bez teksta.
Znamo kakav je naš grad bio nekad, ali znamo kako da Ulcinj i turizam u njemu opet oživena način na koji to Ulcinj i njegovi građani zaslužuju.
Pravilnim rukovođenjem i adekvatnim ulaganjima je moguće u vrlo kratkom periodu povećati turističku ponudu Ulcinja, produžiti sezonu, omogućiti građanima Ulcinja da od svog rada pristojno žive, a mladim ljudima da ostanu u Ulcinju i u njemu vide svijetlu budućnost”, rekao je Telić.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top