Tuesday, February 19 2019
Posljednja vijest

SC Causevic: ODRZAN “TURNIR PRIJATELJSTVA”

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalPočetkom ovog mjeseca održana su tri turnira za 2005/06. godište, te 2007. i 2008.

Za 2005/06. pobjednik je Anderba iz Nikšica drugo njesto FK Olti iz Peći, a treće škola fudbala MarkoFutbol iz Tirane.
Najbolji igrac je Matija Milickovic, najbolji strelac Bosko Bacovic, a najbolji golman Madjun Madjuni.

Godište 2007. prva je ekipa Olti iz Peci, drugi Dinamo iz Tirane, a treca Tirana. Najbolji igrac je Eliot Gruda, a najbolji golman Erbi Prenka.

2008. godiste je prva ekipa Olti iz Peci, druga Tirana, a treca je Akademija fudbala iz Ulcinja. Najbolji igrac je Unais Krasnici, najbolji strelac je Olti Cerimaj, a najbolji golman Diar Kuci.

Promoter turnira je bio Zoran Batrovic, bivsi igrac Buducnosti, Pristine i Partizana, a poruke podrske poslali su Mirsad Fazlagic i Fadilj Vokri, legende fudbala u bivsoj Jugoslaviji.

Turnir je okupio oko 220 djecaka.

“Ovom manifestacijom Turnir Prijateljstva uvelicali smo dan Opstine Ulcinj i tako jos jedanput ucinili da sva djeca treneri i roditelji ponesu iz Ulcinja lijepe utiske promovisuci tako sve potencijale koje ima naš grad.
Sljedece okupljanje zakazujemo oko 20. juna na Trofeju Miljana Miljanica gdje ocekujemo jos veci broj ucesnika, a promoteri ce biti Fadilj Vokri i Zoran Batrovic. Zahvalnost dugujemo svim medijima koji su nam uvijek bili podrska u afirmaciji manifestacija koje organizuju SRD Belvi i FC Causevic”, saopšteno je iz tog centra.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top