Wednesday, April 8 2020
Posljednja vijest

SD: OTVORENA KANCELARIJA U ULCINJU

SD

Socijaldemokrate Crne Gore su, uz, kako navode, prisustvo velikog broja članova, simpatizera i gostiju, otvorili kancelariju u Ulcinju, nedugo nakon formiranja inicijativnog odbora.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i koordinator Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, kao i visoki funkcioneri te partije Mićo Orlandić, Jusuf Kalamperović i dr Đorđe Suhih.

Brajović je zadovoljan svim dosadašnjim aktivnkstima, a posebno, kako je poručio, prilivom novih mahom mlađih ljudi, uz očekivanja da će Socijaldemokrate u Ulcinju kao i do sad predano raditi na porastu popularnosti partije i da će okupljati građane Ulcinja koji su spremni da daju svoj doprinos poboljšanju kvaliteta života u tom gradu.

Predsjednik inicijativnog odbora Socijaldemokrata Ulcinja Selim Resulbegović naglasio je da će vrata Socijaldemokrata biti otvorena svima, da će oni, kao i do sad, znati da njeguju i čuvaju ono najbitnije što krasi taj grad, a to je suživot svih vjera i nacija u njemu.

Resulbegović je istakao da Socijaldemokrate imaju jasnu viziju Ulcinja kao razvijenog grada i atraktivne turističke destinacije i da će u narednom periodu predano raditi na ostvarivanju tih planova.

One comment

  1. Još jedan satelit DPS-a.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top