Sunday, April 5 2020
Posljednja vijest

 SDP ULCINJ: PRIHVACENI NASI AMANDMANI ZA FINANSIRANJE AKTIVNOSTI NVO „AMANETI“

Naser ResulbegovicSaopštenje za javnost Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Ulcinj.

U moru, uglavnom ne baš pozitivnih vijesti iz Ulcinja, ovih dana odudaraju informacije koje dolaze iz NVO „AMANETI“, o izuzetnom zalaganju grupe mladih entuzijasta i humanista za objezbjeđenje besplatnih obroka za građane u stanju socijalne potrebe.

Broj podijeljenih obroka zadnjih dana je dostigao brojku od oko 250, što sa jedne strane ukazuje na veličinu i značaj misije koju vrši ova NVO, a sa druge strane o broju onih koji u ovom gradu imaju potrebu za takvu vrstu pomoći.

ZBOG TOGA IZRAŽAVAMO NAŠE ZADOVOLJSTVO ŠTO JE SKUPŠTINA OPŠTINE ULCINJ PRIHVATILA AMANDMAN KOJI JE PREDLOŽIO ODBORNIK SDP-a, NASER RESULBEGOVIĆ, KOJIM JE U BUDŽETU OPŠTINE ULCINJ ZA 2020. GODINU PREDVIĐENO IZDVAJANJE U IZNOSU OD 13.500,00 €, ZA FINANSIRANJE OVE AKTIVNOSTI NVO „AMANETI“.

S TIM U VEZI, IZRAŽAVAMO ZAHVALNOST ČLANOVIMA ODBORA ZA EKONOMIJU, FINANSIJE I BUDŽET SO ULCINJ I PREDLAGAČU BUDŽETA, KOJI NE SAMO DA SU PRIHVATILI OVAJ VEĆ I DRUGI AMANDMAN NAŠEG ODBORNIKA, KOJIM JE PREDVIĐENO  DA SE U KAPITALNOM DJELU BUDŽETA, PLANIRA IZNOS OD 30.000,00 €, ZA IGRADNJU I UREĐENJE DJEČIJIH IGRALIŠTA.

NADAMO SE DA ĆE OVAKVI, POZITIVNI PRIMJERI PRIHVATANJA DOBRIH PREDLOGA, BEZ OBZIRA ŠTO ONI DOLAZE OD OPOZICIONIH ODBORNIKA POSTATI PRAKSA U RADU LOKALNOG PARLAMENTA I UBUDUĆE.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top