Friday, April 20 2018
Posljednja vijest

SEANEMA GREEN, NOVI PARTNER GREEN CULTURE FORUMA: Svjetska pred-premijera filma “U OVOJ KLIMI” u Ulcinju

Seanema Green

I ove godine u našem gradu će se organizovati Green Culture Forum u organizaciji NVO Krug u saradnji sa lokalnim partnerima medju kojima je i filmski festival SEANEMA

SEANEMA  Film Festival će se prezentovati na Green Culture Forumu sledeće subote, 10. juna, na Adi Bojani (kod Barbane) kao partner na projektu zadužen sa filmski deo foruma. Projekcijom svjetske pred-premijere filma “In this climate” partner Green Culture Foruma SEANEMA takođe  će predstaviti svoj novi segment SEANEMA GREEN koji će se baviti važnim pitanjima za našu planet i zaštitu životne sredine.. Prikazivanju će prisustvovati gost Green Culture Foruma čiji će domaćin biti Seanema Green,  reditelj filma, Tomas Auksas. Ovaj dokumentarac će imati zvaničnu premijeru u Njujorku, 28. Juna, zajedno sa plejadom renomiranih naučnika i kulturnih radnika koji učestvuju u filmu, što pokazuje koliki je uspjeh dovesti jednog takvog reditelja u Ulcinj i kolika je njegova podrška cijelom projektu.

Filmski festival SEANEMA je imao uspješnu godinu promocije u međunarodnim festivalima, naglašavajući dva značajnija festivala, u Berlinu (Njemačka) i u Kanu (Francuska). Takođe, festival se uvrstao u zvaničnoj listi filmskih festivala od Ministarstva kulture i Filmskog centra u Crnoj Gori..

Prikazivanje filma počinje u 20:00 h, pozivamo sve sugradjane da dodju i uživaju filmu i ambijentu koji pruža Ada Bojana.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top