Sunday, May 19 2019
Posljednja vijest

SJ Property: UKLOPICEMO OBJEKAT U STAROM GRADU U AUTENTICNI STIL

Objekti ne Kala, Objekat u Starom graduPodgorička kompanija “SJ Property”, koja je novi vlasnik spornog objekta od nekoliko stotina kvadrata u Starom gradu u Ulcinju, će nakon ispunjenja svih zakonskih pretpostavki izgraditi objekat koji će biti uklopljen u autentični stil starog jezgra grada, kazao je “Vijestima” punomoćnik kompanije, advokat Savo Jasnić.
On je rekao da je ta kompanija u odnosu na dio objekta koja je izgrađen u prekoračenju dozvole za gradnju podnijela zahtjev za legalizaciju, blagovremeno i u skladu sa Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata.
Opštinski sekretar za prostorno planiranje i održivi razvoj Mehmet Mila izjavio je ranije da će zahtjev biti odbijen, jer dokumentacija nije kompletna.
“Ulazak u ovakvu investiciju bi bio besmislen da zakonom nije jasno otvorena mogućnost za legalizaciju. Očekujemo da će se organi lokalne samouprave, kao i nadležne institucije, kretati u okviru svojih zakonskih obaveza, a molimo opozicione stranke da ne ubiraju političke poene preko naših leđa”, rekao je Jasnić.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top