Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

Sjednica OO DPS: SADA ZELIMO PREDSJEDNIKA OPSTINE

 

dps_logoU četvrtak veče održana je sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, na kojoj su učestvovali i politički direktor te stranke Tarzan Milošević i član Predsjedništva Halil Duković.

Kako saznaje Portal Ul-info, na ovoj sjednici razmatran je plan kampanje za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 4. februara.

Milošević je rekao da se svi članovi DPS-a moraju angažovati kako bi se ostvario bolji izborni rezultat nego na posljednjim parlamentarnim izborima i da ta partija želi da ima predsjednika Opštine Ulcinj.

One comment

  1. Nemojte molim vas, aman dalje ruke od Ulcinja jer ga ionako uništiste bre ljudi! Bolje se pozabavite krivičnim prijavama koje pucaju vašim članovima kao npr. ova najnovija šefu ulcinjskog katastra, pa vi imate najviše gradonačelnika koji odmaraju u Spužu i sad hoćete da ljamš pravite i po Ulcinju? Sjašite više, 30 godina je dosta bilo. Odmorite malo ka što Marović odmara u BG a na desetine miliona je opljačkao ovu državu, eto kako vi štitite državne interese!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top