Thursday, March 21 2019
Posljednja vijest

Skrelja: IMAMO GRADONACELNIKA PO PRVI PUT U ISTORIJI

 

Luigj ShkrelaVisoki funkcioner Demokratske partije socijalista Ljuiđ Škrelja izjavio je da će po prvi put u istoriji predstavnik te stranke biti predsjednik Opštine Ulcinj.

On je rekao da će novi predsjednik Skupštine opštine u roku od najdalje 20 dana zakazati sjednicu na kojoj će biti izabran gradonačelnik.

“To može biti i ranije na zahtjev odbornika DPS-a”, kazao je Škrelja u izjavi Anteni M.

2 comments

  1. Vi iz DPS-a se skoro 30 godina se*ete u Ulcinj, ali sad ste se baš u*rali u njega zajedno sa vašim poltronima iz albanskih partija, sad se postavlja pitanje ima li ikakvog smisla ona predizborna parola albanskih partija kada su pozivali svoje birače da “voto shqip”? #ekemshti #koletkopeslet #loma #ele #sramotamedjezivim #miznamokako

  2. Pravda i iskreni rad DPS – ULCINJ, u ovom slučaju za svoje građane!!! Možda je malo kasnilo ali se isplatilo čekanje na našu sreću i grad uz pomoć građana Ulcinja koji su NAS podržali i uvidjeli da smo mi ti koji ćemo porenuti ubrzani razvoj; Ja sam ubijeđen da ćemo dokazati da smo mi oni pravi koji će grad Ulcinj podići na viši nivo razvijenosti, da postane prava turistička destinacija, broj jedan u Crnoj Gori….

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top