Thursday, August 6 2020
Posljednja vijest

Skrelja o “slucaju Parking“: MOGAO BI SE TIME MALO POZABAVITI TUZILAC

Poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Ljuiđ Škrelja izjavio je da „slučaj Parking“ svjedoči o „magičnoj sposobnosti bivše opštinske vlasti u Ulcinju“.

„Takva akrobacija je samo njima svojstvena: polaže se kamen-temeljac za parking-prostor, koji završava kao poslovni prostor. Na tome bi mogli da nam pozavide svi arhitekti i urbanisti svijeta“, rekao je Škrelja Portalu Ul-info.

On je naveo da lično podržava svaku inicijativu koja će biti pokrenuta oko rasvjetljavanja postupanja opštinskih vlasti u ovom slučaju. „Mogao bi malo i državni tužilac da se ovime pozabavi“, dodao je Škrelja.

One comment

  1. Ova izjava Škrelje je vrhunac licemjerstva, a zbog čega? Gospodin Škrelja je veoma ažuran kada treba osuditi neki postupak koji dolazi od strane nekoga ko nije iz DPS-a a ne vidi postupke svoje partije, on je član partije čijim čelnicima ne samo da treba da se pozabavi državni tužilac, nego i haški tribunal! Ali naravno, u jednoj takvoj partiji poslušnost i lojalnost vrhovnom vođi je jedini garant za napredovanje u raznim upravnim odborima, sudskim savjetima itd. pa je najbolje ćutati.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top